Rendelj tőlünk kritikát, fejlécet, blogajánlót, design átalakítást és még sok mást!

2014. július 31., csütörtök

Kritika: Háló

Sziasztok!
-ismét-


A nap második bejegyzésében kritikát hoztam egy olyan blogról, amelyben három tehetséges bloggerina is közreműködik. 

Mrs. Styles, Kristen, Agatha Hestya - Háló
Egy megbízással kezdődik, amely életeket tehet tönkre. Kapcsolatok, amelyek bonyodalmakat okozhatnak. Vajon ezek megakadályozzák, hogy befejeződjön? Itt nem az áldozatok hírneve az, ami rájuk nyomta a bélyeget, hanem a múlt.
Ha szeretnétek megismerni a három lány; Sarah Gabe, Natasha George és Elizabeth Mary Green történetét, tartsatok velünk!
Kinézet:  A fejlécben nem lehet találni semmiféle kivetnivalót, egyszerűen passzol a sztorihoz és jellemzi a történetet. A sablon rendben van, a Simple -vel egyszerűen nem lehet melléfogni, bár inkább sötétszürke hátteret választanék a fekete helyett. A (másik) háttér talán túlságosan illik a fejléchez, egészen nyugodtan lehettek bevállalósak, érdemes kipróbálni egy élénkebb, dominánsabb mintát. De ez sem rossz. A betűtípusok terén annyit változtatnék, hogy a modulok címénél használt megegyezzen a bejegyzések címénél alkalmazottal. Az ugyanis jobban illik a fejlécen levőhöz és a hangulathoz is. A trailer egyszerűen szenzációs lett, a viszonylag könnyed zenét izgalmas, mellbevágó bejátszásokkal ellensúlyoztátok. Egyszerűen felkelti az ember érdeklődését! A modusáv teljesen rendben van, nem túl zsúfolt, nem túl üres. A szereplők oldal szintén igényes és szép lett. 
Összesen: 15/14 - úgy összességében igazán elnyerte a tetszésemet. :)

Fogalmazás, történet: Szerintem az tesz jóvá egy fanfictiont, ha egyedi. Ezt azonban számtalanszor leírtam már, mégis, Ti egyedivé tettétek a történeteteket, azzal, hogy nem a főszereplő banda viszi el az egész történetet. Meg azzal is, hogy hárman, három lány szerepében írjátok. Az első részektől fogva végig pörög a történet, zajlanak az események. 
Ami pedig a fogalmazást illeti, egyedül szóismétlésekkel találkoztam itt-ott, inkább Kristen részeiben. Ettől eltekintve mind a hárman izgalmasan és lebilincselően írtok, remekül ábrázoljátok a karakteretek hangulatát, érzéseit, gondolatait.
Összesen: 15/15 - nagyon tetszett, amint sikerül feliratkoznom (nyavalyás gép :/ ), meg is teszem!

Összesítés:
30/29
Csak így tovább, lányok, 
nagyon tehetségesek vagytok!

Puszi:






Köszönöm, hogy bizalmat szavaztatok Nekünk a kritika rendelésével! :)

More About Us

Sziasztok! 
 Remélem, mindenkinek mesésen telik a nyara!
We Heart It | Descubre inspiración y hermosas  - image #1957493 by Mafe_Vallejos on Favim.com

 Gondolkoztam egy kicsit, és arra jutottam, hogy mint minden valamire való segítő blognak, nekünk is fel kell mutatnunk valami egyedit. 
Mindannyian rendelkeztek egy-egy google-profillal, a legtöbben blogoltok is (Mármint Ti, feliratkozók. Meg persze mi is Melissával. ). Rengetegen be
néztetek hozzánk, és nagyon sokan iratkoztatok fel, amiért elmondhatatlanul hálásak vagyunk. Tudjátok, mi a közös bennetek... bennünk? A Blogger. Összehoz minket, egyetlen hatalmas közösség vagyunk. Mégis, alig akadunk páran, akik tudunk egymásról bármit is... Na, nem arra gondolok, hogy hívnak Titeket, hány évesek vagytok, stb. Hiszen a Bloggert nem erre találták ki. Hanem arra, hogy megosszuk egymással a gondolatainkat. Egy történetet, egy verset, egy novellát, egy cikket, fotókat, a véleményünket, vagy éppen  saját szerkesztésű képeket, fejléceket.  És szerintem ez egy nagyszerű dolog. 
Éppen ezért szeretnénk belevágni egy... mozgalomba, aminek a More About Us - Többet Rólunk címet szánjuk. Minden hónapban más témában kérdezzük meg az itt összegyűlt bloggereket és bloggerinákat. Ha van kedved megosztani a saját tapasztalataidat, érzéseidet, emlékeidet, bármit, akkor írhatsz nekünk a melissaandfaith@gmail.com e-mail címre, vagy akár hozzászólásban, esetleg chaten keresztül is. Természetesen mi is beszámolunk a saját történeteinkről és gondolatainkról az adott témakörben. 
Az e havi téma a kezdet lenne:
  • mi adta meg a kezdő löketet, az első ihlet, inspiráció
  • hogyan találtál rá a bloggerre
  • milyen fogadtatásban részesült első blogod, 
és még hasonló kérdések és pontok. Bármi, ami a saját indulásodról eszedbe jut.

Ha tetszik az ötlet, és szívesen részt vennél a MaU -ban, nyomj egy tetszett-et, írj mailt, hozzászólást, vagy üzenetet a társalgóban! :) Mindenkire kíváncsiak vagyunk. És természetesen mi is hozzászólunk a témához egy közös bejegyzésben.

Ezer ölelés:






 

Fejléc - Memory Makers

Sziasztok! Ma egy fejlécet hoztam Nektek, amit Valeria-nak készítettem. Remélem elnyeri a tetszését és a Tiétekét is! Kérlek ezt ne vigyétek el! 
Hamarosan ismét lehet majd rendelni fejlécet! :D




2014. július 30., szerda

Rendezett képek - Sakura

Sziasztok! Egy újabb adag rendezett képpel érkezem, amelyeket Sakurának készítettem. Remélem elnyeri a Tetszéseteket és az Ő tetszését is! Kérlek ezeket ne vigyétek el!
Látom, hogy a szavazatok már gyűlnek, aminek nagyon örülök. Csak így tovább! Ti vagytok a legjobbak! :D
















2014. július 29., kedd

Rendezett képek

Sziasztok! :) Ismét rendezett képekkel érkezem. Nevet nem említenék, mivel azt nem írtak nekem. Mindenesetre remélem elnyeri az Ő tetszését is és a Tiétekét is! 
A modulsávba kiraktam egy szavazást. Attól függ, hogy mit fogok hozni a következő héten. Úgyhogy hajrá, szavazzatok, hogy az nyerjen, amit Ti szeretnétek. Lehetséges, hogy többet is meg fogok belőle valósítani, például, ha holtverseny lesz. :D
Kérlek ezeket ne vigyétek el!

















2014. július 28., hétfő

Rendezett képek, Gif fejléc - Kiny

Sziasztok! Most egy gifes fejlécet és rendezett képeket hoztam Nektek! Ezeket Kinynek készítettem. Remélem elnyeri tetszését!  Kérlek ezeket ne vigyétek el!

Rendezett képek










Gif fejléc





2014. július 25., péntek

Textúrák

Halihó! Hoztam Nektek textúrákat, amelyek közül szabadon válogathattok. Ha tetszett a poszt vagy, ha vittetek belőlük, pipáljatok vagy írjatok kommentet. Illetve, ha szeretnétek tőlem még ilyen bejegyzéseket, akkor is jelezzétek! :) Mindenféle visszajelzésnek nagyon örülnék, legyen az pozitív vagy akár negatív! Remélem valakinek hasznára válnak majd ezek! :)
Köszönöm szépen, hogy ennyien feliratkoztatok, nagyon örülök ennek a létszámnak! :)
A képek a deviantart-ról származnak.