Rendelj tőlünk kritikát, fejlécet, blogajánlót, design átalakítást és még sok mást!

2014. július 31., csütörtök

More About Us

Sziasztok! 
 Remélem, mindenkinek mesésen telik a nyara!
We Heart It | Descubre inspiración y hermosas  - image #1957493 by Mafe_Vallejos on Favim.com

 Gondolkoztam egy kicsit, és arra jutottam, hogy mint minden valamire való segítő blognak, nekünk is fel kell mutatnunk valami egyedit. 
Mindannyian rendelkeztek egy-egy google-profillal, a legtöbben blogoltok is (Mármint Ti, feliratkozók. Meg persze mi is Melissával. ). Rengetegen be
néztetek hozzánk, és nagyon sokan iratkoztatok fel, amiért elmondhatatlanul hálásak vagyunk. Tudjátok, mi a közös bennetek... bennünk? A Blogger. Összehoz minket, egyetlen hatalmas közösség vagyunk. Mégis, alig akadunk páran, akik tudunk egymásról bármit is... Na, nem arra gondolok, hogy hívnak Titeket, hány évesek vagytok, stb. Hiszen a Bloggert nem erre találták ki. Hanem arra, hogy megosszuk egymással a gondolatainkat. Egy történetet, egy verset, egy novellát, egy cikket, fotókat, a véleményünket, vagy éppen  saját szerkesztésű képeket, fejléceket.  És szerintem ez egy nagyszerű dolog. 
Éppen ezért szeretnénk belevágni egy... mozgalomba, aminek a More About Us - Többet Rólunk címet szánjuk. Minden hónapban más témában kérdezzük meg az itt összegyűlt bloggereket és bloggerinákat. Ha van kedved megosztani a saját tapasztalataidat, érzéseidet, emlékeidet, bármit, akkor írhatsz nekünk a melissaandfaith@gmail.com e-mail címre, vagy akár hozzászólásban, esetleg chaten keresztül is. Természetesen mi is beszámolunk a saját történeteinkről és gondolatainkról az adott témakörben. 
Az e havi téma a kezdet lenne:
  • mi adta meg a kezdő löketet, az első ihlet, inspiráció
  • hogyan találtál rá a bloggerre
  • milyen fogadtatásban részesült első blogod, 
és még hasonló kérdések és pontok. Bármi, ami a saját indulásodról eszedbe jut.

Ha tetszik az ötlet, és szívesen részt vennél a MaU -ban, nyomj egy tetszett-et, írj mailt, hozzászólást, vagy üzenetet a társalgóban! :) Mindenkire kíváncsiak vagyunk. És természetesen mi is hozzászólunk a témához egy közös bejegyzésben.

Ezer ölelés:






 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése