Rendelj tőlünk kritikát, fejlécet, blogajánlót, design átalakítást és még sok mást!

2014. augusztus 3., vasárnap

Nem is olyan könnyű...

Sziasztok!

Ezúttal egy egészen rövidke bejegyzést hoztam, ami talán kis bosszúságot fog okozni a versenyre jelentkezőknek, ám egyben csillapítja is a kedélyeket (remélem).
Ahhoz, hogy elfogadható kifogással éljek az eredményhirdetés csúszása végett, megosztok Veletek némely infót a blog két szerzőjéről és szerkesztőjéről, vagyis rólam (Faith) és Melissáról. Mi ketten jóformán össze vagyunk nőve, nemcsak itt, a bloggervilágban, hanem a való életben is. Egymás mellett lakunk, napi szinten találkozunk, és így tovább. Ám beköszöntött a nyári szünet, ami rendszerint azt jelenti számunkra, hogy kicsit el kell szakadjunk egymástól; nyaralás, táborok, egyéb programok. Tudjuk jól, más bloggerek megoldják személyes találkozás nélkül is a rangsorolást és eredményhirdetést, nekünk ez nem is olyan könnyű, annyira megszoktuk, hogy szép nyugisan megbeszélünk mindent. 
Talán úgy látjátok, hogy ilyen körülmények között nagy merészség volt bevállalni egy ilyen sokkategóriás-sokjelentkezős versenyt (az is volt :D), de el sem tudjátok képzelni, milyen jó érzés figyelni, ahogy gyarapodik az érdeklődők száma, emellett nagyon megtisztelő feladat döntőbírónak lenni ennyi tehetséges bloggerina ügyében. 
Az akadályok és nehézségek ellenére dolgozunk az ügyön, már elkezdtük megvitatni a kategóriák nagy részét, több helyen a helyezettek is kialakultak. Szóval egyetlen dolgot kérünk még: türelmet. A jövő héten már tudunk találkozni, ami azt jelenti, hogy a jövő hét az eredményhirdetés hete lesz itt a WCHU-n.
Természetesen toleráljuk a reklamációt és felháborodást is, de arra kérünk Titeket, hogy kicsit még legyetek türelemmel, elvégre nem hajt senkit a tatár, nyár van, süt a nap, tessék kicsit élvezni a pihenést! :)

Ui.: A MaU-ügyben pedig arra buzdítok mindenkit, hogy kicsit írjon nekünk, tényleg nem kell ömlengeni, nekünk pár sor is bőven elég, és hálásan fogadjuk. Köszi :)

Puszi: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése